Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Zkasíruj nemalou provizi


Z připravované důchodové reformy, máš možnost ji uzavřít sám sobě, své rodině, svým známým a navíc si tím přivydělat.

Nyní máš jedinečnou možnost vzít osud do vlastních rukou aniž by jsi musel být školeným pojištovákem.

FAKTA:
Dne 16.4.2010 Ústavní soud zrušil stávající výpočet důchodů, který podle jeho rozhodnutí diskriminuje lidi s vysokými příjmy.

Rozhodnutí soudu by mělo začít platit od 30. září 2011 a bude bezesporu jedním z prvních a nejdůležitějších úkolů nově sestavené vlády po parlamentních volbách.

V současné době probíhá po celé republice přednáška, které Ti během pár desítek minut ukáže nejjednodušší cestu jak získat nemalé provize ze smluv, které by za Tebe zkasírovali dotěrní pojištováci. Ti se na tuto příležitost již dlouho třepou. Věř, že po této reformě budeš zavalen spoustou nabídek na uzavření povinného důchodového spoření.

Připoj se ke skupině chytrých lidí, která zná jednoduchý způsob jak se připravit na nadcházející důchodovou reformu. Tato reforma se neodvratně blíží a bude se týkat i tebe!

Tato metoda je zcela legální a již několikrát aplikovaná na státem organizované akce.

Pokud tě přednáška zaujme a budeš tuto informaci šířit dál (třeba jen přes facebook) můžeš za své úsilí získat nemalé finanční ohodnocení.

V případě tvého zájmu o bližší informace nebo o potvrzení účasti na semináři se mě neboj kontaktovat na tomto emailu: magnetfinance@gmail.com

Do předmětu napiš pouze město z kterého pocházíš. Obratem získáš informace o nejbližším termínu přednášky ve tvém okolí a také informace o tom jak poradit dalším.
Školení je zcela ZDARMA a vstup do systému je dobrovolný.

Více informací o důchodové reformě najdeš zde:
http://www.magnetnafinance.cz/financni-poradenstvi/penzijni-pripojisteni/duchodova-reforma/duchodova-reforma-prehled