Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Prezentace na veletrzích

Při přípravě prezentací sdružení úzce spolupracuje s referáty regionálního rozvoje všech pěti okresních úřadů, neboť se ukázalo se, že koncepce regionální spolupráce státní správy, samospráv a podnikatelských subjektů šetří prostředky a zvyšuje účinek propagace.

V průběhu roku 1997 připravila tehdy ještě nadace prezentaci turistických možností regionu Vysočina na veletrzích GO v Brně, Holiday World v Praze, Salon des vacances v Bruselu, Regionálních dnech v Berlíně a na Incomingworkshopu ČR v Praze.

V roce 1998 na veletrzích GO v Brně, Holiday World v Praze, ITB Berlin, Regionálních dnech v Amsterdamu, na workshopu MADI v Praze. Uspořádán byl famtrip pro novináře a cestovní kanceláře z Rakouska a ve spolupráci s ČCCR tzv. Regionální den Vysočiny.

V roce 1999 byla nabídka sdružení prezentována na veletrzích GO v Brně, Holiday World v Praze, Vakantiebeurs v Utrechtu, BIT v Miláně a ITB v Berlíně, na prezentaci ČR v Radě Evropy ve Strassbourgu, uspořádán byl Den regionu Vysočina pro zástupce cestovních kanceláří, region se představil na prezentaci regionů ČR v Českém centru v Paříži, na veletrhu Travel Trade Market MADI v Praze. Kromě veletrhů byl region na jaře představen v holandském Purmerendu (partnerském městě Jihlavy) na měsíc trvající výstavě velkoplošných fotografií.

V prvním čtvrtletí roku 2000 na veletrhu Regiontour Brno, Holiday World Praha, koncem ledna byla připravena dvoudenní prezentace regionu Vysočina v Moskvě. Regionální katalog s mapou byl představen prostřednictvím ČCCR na veletrzích v Utrechtu, Miláně a Berlíně. Den regionu Vysočina je připravován ve spolupráci s ČCCR pro zástupce cestovních kanceláří a médií na 4. květen 2000 s tématem Stezky dědictví. Zvažována je regionální prezentace ve Vídni.

Žádné komentáře:

Okomentovat