Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

Hotel Bolton v Mariánských Lázních

5.1 Popis hotelu
Hotel Bolton je jedním z nejkrásnějších hotelů v Mariánských Lázních a má dlouholetou tradici. Byl postaven v roce 1836 jako jednopodlažní hostinec a dostal jméno „U tří bažantů“. Do nynější podoby byl dostavěn roku 1905, avšak již jako hotel zaknihovaný pod názvem „Bueno Retiro“. Hotel kategorie ****, který je po celkové rekonstrukci v roce 1993 uveden do původního stylu, je umístěn v centru na Hlavní třídě 100 m od lázeňské kolonády. Od počátku až do současnosti byl a je znám jako hotel nejvyššího standardu, jehož klientelu tvořily vždy osobnosti evropské politiky, vědy a umění, patřily k nim i J. W. von Goethe, T. G. Masaryk, T. A. Edison etc. Apartmá, dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje jsou vybaveny ve stylu Ludvíka XIV., v každém je safe, TV, minibar a přímá telefonní linka. Hotel má vyhrazeno vlastní parkoviště.
Lázeňské rehabilitační středisko umožňuje absolvovat lázeňské pobyty pod odborným lékařským dohledem. Přímo v hotelu nabízíme komplexní lázeňskou léčbu, která se vztahuje zejména na onemocnění ledvin a močových cest, onemocnění pohybového aparátu, dýchacích cest a gynekologickou léčbu. Provádíme mezi jiným vodoléčbu, elektroléčbu, magnetoterapii, masáže, inhalace, parafango, plynové injekce, oxygenoterapii, plynové obálky. V neposlední řadě patří k léčbě v Mariánských Lázní užívání léčebných pramenů a relaxační procházky okolím města. Dále nabízíme relaxační pobyty a zkrášlující pobyty pro ženy. Přímo v hotelu je také relaxační centrum, ve kterém může host použít saunu, whirlpool, tureckou parní lázeň a solárium. V hotelu se také nachází kosmetický salón, pedikúra a manikúra.
Naši hosté si mohou pobyt v hotelu navíc zpříjemnit návštěvou francouzské restaurace, kavárny, taneční vinárny, kde hraje každý den živá hudba, ochutnávkou špičkové národní i mezinárodní kuchyně a řadou doplňkových služeb, které jsou podle přání hosta zprostředkována: pronájem tenisových kurtů, půjčení automobilu, golfové hřiště, vstupenky na kulturní akce, průvodcovské služby, jízdárnu (jezdeckou školu), rybolov a myslivost v přírodní rezervaci vzdálené 8 km od hotelu, fitness, tématické zájezdy po okolí atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat